Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Название: Організація обслуговування в ресторанах при готелях
Другие названия: Організація обслуговування в ресторанах при готелях
Авторы: Мельник, Я.
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: ресторани, готелі
Дата публикации: 2020
Издательство: Ужгород
Библиографическое описание: Мельник Я. Я. Організація обслуговування в ресторанах при готелях : курс. пр. / Я. Я. Мельник ; наук. кер. Р. К. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020.
Серия/номер: 241 - готельно-ресторанна справа;
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми обумовлена тим, що заклади готельно-туристичного комплексу надають споживачам комплекс послуг, пов'язаних з відпочинком, харчуванням, екскурсіями тощо.
Описание: Заклади ресторанного господарства представлені різними типами: ресторан, кафе, бар, буфет, їдальня, закусочна, в яких використовуються різні форми обслуговування.
Тип: Text
Тип публикации: Препринт
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
титульна.docx18.85 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
ЗМІСТ (1).docx25.14 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.