Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Название: | Організація обслуговування в ресторанах при готелях |
Другие названия: | Організація обслуговування в ресторанах при готелях |
Авторы: | Мельник, Я. Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | ресторани, готелі |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Ужгород |
Библиографическое описание: | Мельник Я. Я. Організація обслуговування в ресторанах при готелях : курс. пр. / Я. Я. Мельник ; наук. кер. Р. К. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. |
Серия/номер: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що заклади готельно-туристичного комплексу надають споживачам комплекс послуг, пов'язаних з відпочинком, харчуванням, екскурсіями тощо. |
Описание: | Заклади ресторанного господарства представлені різними типами: ресторан, кафе, бар, буфет, їдальня, закусочна, в яких використовуються різні форми обслуговування. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Препринт |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.85 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть | |
ЗМІСТ (1).docx | 25.14 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.