Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Назва: | Організація обслуговування в ресторанах при готелях |
Інші назви: | Організація обслуговування в ресторанах при готелях |
Автори: | Мельник, Я. Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | ресторани, готелі |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Ужгород |
Бібліографічний опис: | Мельник Я. Я. Організація обслуговування в ресторанах при готелях : курс. пр. / Я. Я. Мельник ; наук. кер. Р. К. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. |
Серія/номер: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що заклади готельно-туристичного комплексу надають споживачам комплекс послуг, пов'язаних з відпочинком, харчуванням, екскурсіями тощо. |
Опис: | Заклади ресторанного господарства представлені різними типами: ресторан, кафе, бар, буфет, їдальня, закусочна, в яких використовуються різні форми обслуговування. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Препринт |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.85 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
ЗМІСТ (1).docx | 25.14 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.