Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Назва: Організація обслуговування в ресторанах при готелях
Інші назви: Організація обслуговування в ресторанах при готелях
Автори: Мельник, Я.
Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: ресторани, готелі
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ужгород
Бібліографічний опис: Мельник Я. Я. Організація обслуговування в ресторанах при готелях : курс. пр. / Я. Я. Мельник ; наук. кер. Р. К. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "Ужгородський національний університет", Ф-т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020.
Серія/номер: 241 - готельно-ресторанна справа;
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми обумовлена тим, що заклади готельно-туристичного комплексу надають споживачам комплекс послуг, пов'язаних з відпочинком, харчуванням, екскурсіями тощо.
Опис: Заклади ресторанного господарства представлені різними типами: ресторан, кафе, бар, буфет, їдальня, закусочна, в яких використовуються різні форми обслуговування.
Тип: Text
Тип публікації: Препринт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29765
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
титульна.docx18.85 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити
ЗМІСТ (1).docx25.14 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.