Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМокань, Д.-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2020-07-05T11:40:17Z-
dc.date.available2020-07-05T11:40:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768-
dc.descriptionКурсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки.uk
dc.description.abstractАктуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжгородuk
dc.relation.ispartofseries241 - готельно-ресторанна справа;-
dc.subjectСлужба прийому та розміщенняuk
dc.titleОсобливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовахuk
dc.title.alternativeОсобливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeПрепринтuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
титульна.docx18.8 kBMicrosoft Word XMLView/Open
ЗМІСТ.docx20.68 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.