Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мокань, Д. | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-05T11:40:17Z | - |
dc.date.available | 2020-07-05T11:40:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Мокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768 | - |
dc.description | Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ужгород | uk |
dc.relation.ispartofseries | 241 - готельно-ресторанна справа; | - |
dc.subject | Служба прийому та розміщення | uk |
dc.title | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах | uk |
dc.title.alternative | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Препринт | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.8 kB | Microsoft Word XML | View/Open | |
ЗМІСТ.docx | 20.68 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.