Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Title: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Other Titles: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Authors: | Мокань, Д. Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Служба прийому та розміщення |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Ужгород |
Citation: | Мокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. |
Series/Report no.: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Abstract: | Актуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування. |
Description: | Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки. |
Type: | Text |
Publication type: | Препринт |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.8 kB | Microsoft Word XML | View/Open | |
ЗМІСТ.docx | 20.68 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.