Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Title: Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах
Other Titles: Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах
Authors: Мокань, Д.
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: Служба прийому та розміщення
Issue Date: 2020
Publisher: Ужгород
Citation: Мокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020.
Series/Report no.: 241 - готельно-ресторанна справа;
Abstract: Актуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування.
Description: Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки.
Type: Text
Publication type: Препринт
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
титульна.docx18.8 kBMicrosoft Word XMLView/Open
ЗМІСТ.docx20.68 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.