Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Назва: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Інші назви: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Автори: | Мокань, Д. Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | Служба прийому та розміщення |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Ужгород |
Бібліографічний опис: | Мокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. |
Серія/номер: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування. |
Опис: | Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Препринт |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.8 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити | |
ЗМІСТ.docx | 20.68 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.