Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768
Название: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Другие названия: | Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах |
Авторы: | Мокань, Д. Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | Служба прийому та розміщення |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Ужгород |
Библиографическое описание: | Мокань Д. Особливості організації роботи служби прийому та розміщення готельного підприємства у сучасних умовах : курс. пр. / Д. Мокань ; наук. кер. Р. В. Корсак ; МОН України, ДВНЗ "УжНУ", Ф- т туризму та міжнар. комунікацій, Каф. турист. інфраструктури та готельно-ресторан. госп-ва. – Ужгород, 2020. |
Серия/номер: | 241 - готельно-ресторанна справа; |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність теми обумовлена тим, що існує потреба підвищення якості і швидкості готельних послуг, процес надання яких, починається саме із служби прийому і обслуговування. |
Описание: | Курсова робота складається з вступу, трьох розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, який складається з 24 позицій. Загальний обсяг роботи становить 33 сторінки. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Препринт |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29768 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
титульна.docx | 18.8 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть | |
ЗМІСТ.docx | 20.68 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.