Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСливка, Марина-
dc.date.accessioned2020-11-20T16:26:14Z-
dc.date.available2020-11-20T16:26:14Z-
dc.date.issued2020-11-
dc.identifier.citationРозвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ІХ: синергія в розвитку науки та освіти / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Херсон – Київ: Посвіт, 2020. 300 с.uk
dc.identifier.issn978-617-7235-50-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569-
dc.description.abstractЗростання суспільного доброботу супроводжується збільшенням витрат на готельні та ресторанні послуги. Вагомий вплив на розвиток готельно-ресторанного галузі робить законодавчо-правова складова їх функціонування. За допомогою прийняття законодавчих актів, що регламентують діяльність суб’єктів готельно-ресторанної галузі, створюється нормативно-правова база: податкове і трудове законодавство; правила ліцензування; санітарно-гігієнічні вимоги; правила пожежної безпеки; закони про права споживачів та ін.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПП «ПÓСВІТ»uk
dc.subjectготельно-ресторанна справа, туризмuk
dc.subjectготельно-рестораний бізнес, соціально-еконочмічні чинникиuk
dc.titleОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтудентська статтяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11.tif6.65 MBTIFFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.