Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сливка, Марина | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-20T16:26:14Z | - |
dc.date.available | 2020-11-20T16:26:14Z | - |
dc.date.issued | 2020-11 | - |
dc.identifier.citation | Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ІХ: синергія в розвитку науки та освіти / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Херсон – Київ: Посвіт, 2020. 300 с. | uk |
dc.identifier.issn | 978-617-7235-50-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569 | - |
dc.description.abstract | Зростання суспільного доброботу супроводжується збільшенням витрат на готельні та ресторанні послуги. Вагомий вплив на розвиток готельно-ресторанного галузі робить законодавчо-правова складова їх функціонування. За допомогою прийняття законодавчих актів, що регламентують діяльність суб’єктів готельно-ресторанної галузі, створюється нормативно-правова база: податкове і трудове законодавство; правила ліцензування; санітарно-гігієнічні вимоги; правила пожежної безпеки; закони про права споживачів та ін. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ПП «ПÓСВІТ» | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа, туризм | uk |
dc.subject | готельно-рестораний бізнес, соціально-еконочмічні чинники | uk |
dc.title | ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Студентська стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.tif | 6.65 MB | TIFF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.