Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
Назва: ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ
Автори: Сливка, Марина
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, туризм, готельно-рестораний бізнес, соціально-еконочмічні чинники
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: ПП «ПÓСВІТ»
Бібліографічний опис: Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ІХ: синергія в розвитку науки та освіти / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Херсон – Київ: Посвіт, 2020. 300 с.
Короткий огляд (реферат): Зростання суспільного доброботу супроводжується збільшенням витрат на готельні та ресторанні послуги. Вагомий вплив на розвиток готельно-ресторанного галузі робить законодавчо-правова складова їх функціонування. За допомогою прийняття законодавчих актів, що регламентують діяльність суб’єктів готельно-ресторанної галузі, створюється нормативно-правова база: податкове і трудове законодавство; правила ліцензування; санітарно-гігієнічні вимоги; правила пожежної безпеки; закони про права споживачів та ін.
Тип: Text
Тип публікації: Студентська стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
ISSN: 978-617-7235-50-6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.tif6.65 MBTIFFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.