Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
Title: | ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ |
Authors: | Сливка, Марина |
Keywords: | готельно-ресторанна справа, туризм, готельно-рестораний бізнес, соціально-еконочмічні чинники |
Issue Date: | Nov-2020 |
Publisher: | ПП «ПÓСВІТ» |
Citation: | Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ІХ: синергія в розвитку науки та освіти / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Херсон – Київ: Посвіт, 2020. 300 с. |
Abstract: | Зростання суспільного доброботу супроводжується збільшенням витрат на готельні та ресторанні послуги. Вагомий вплив на розвиток готельно-ресторанного галузі робить законодавчо-правова складова їх функціонування. За допомогою прийняття законодавчих актів, що регламентують діяльність суб’єктів готельно-ресторанної галузі, створюється нормативно-правова база: податкове і трудове законодавство; правила ліцензування; санітарно-гігієнічні вимоги; правила пожежної безпеки; закони про права споживачів та ін. |
Type: | Text |
Publication type: | Студентська стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569 |
ISSN: | 978-617-7235-50-6 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.