Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
Название: ОЦІНКА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У РЕГІОНІ
Авторы: Сливка, Марина
Ключевые слова: готельно-ресторанна справа, туризм, готельно-рестораний бізнес, соціально-еконочмічні чинники
Дата публикации: ноя-2020
Издательство: ПП «ПÓСВІТ»
Библиографическое описание: Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ІХ: синергія в розвитку науки та освіти / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Херсон – Київ: Посвіт, 2020. 300 с.
Краткий осмотр (реферат): Зростання суспільного доброботу супроводжується збільшенням витрат на готельні та ресторанні послуги. Вагомий вплив на розвиток готельно-ресторанного галузі робить законодавчо-правова складова їх функціонування. За допомогою прийняття законодавчих актів, що регламентують діяльність суб’єктів готельно-ресторанної галузі, створюється нормативно-правова база: податкове і трудове законодавство; правила ліцензування; санітарно-гігієнічні вимоги; правила пожежної безпеки; закони про права споживачів та ін.
Тип: Text
Тип публикации: Студентська стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31569
ISSN: 978-617-7235-50-6
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11.tif6.65 MBTIFFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.