Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50122
Title: Поетонімні засоби конструювання світу у дитячих англомовних анімаційних фільмах
Authors: Глюдзик, Юлія Вікторівна
Keywords: ономастикон, анімаційні фільми, поетонім, власна назва, дитячі
Issue Date: 22-Feb-2022
Citation: 11. Глюдзик Ю.В. Поетонімні засоби конструювання світу у дитячих англомовних анімаційних фільмах // // Матеріали щорічної підсумкової конференції професорсько-викладацького складу факультету іноземної філології ДВНЗ "Ужгородський національний університет", 23 лютого 2022 року. – Ужгород , 2022.
Abstract: Одним із ключових питань сучасних ономастичних досліджень є вивчення власних назв у різних дискурсах. Дискурс дитячих анімаційних фільмів характеризується варіативними мовними явищами, а його поетонімосфера виступає одним з елементів впливу на світосприйняття глядачів і дедалі частіше стає об’єктом вивчення лінгвістів. Дитинство вважають періодом становлення особистості. Відтак, важливого значення надають тому, що діти читають і дивляться. Культура дитинства традиційно відіграє велике значення. В епоху існування величезної кількості медіа-контенту для дітей виникає необхідність вивчення впливу мультфільмів на формування мови та ролі власних імен у цьому процесі, що і зумовлює актуальність дослідження.
Description: Одним із ключових питань сучасних ономастичних досліджень є вивчення власних назв у різних дискурсах. Дискурс дитячих анімаційних фільмів характеризується варіативними мовними явищами, а його поетонімосфера виступає одним з елементів впливу на світосприйняття глядачів і дедалі частіше стає об’єктом вивчення лінгвістів. Дитинство вважають періодом становлення особистості. Відтак, важливого значення надають тому, що діти читають і дивляться. Культура дитинства традиційно відіграє велике значення. В епоху існування величезної кількості медіа-контенту для дітей виникає необхідність вивчення впливу мультфільмів на формування мови та ролі власних імен у цьому процесі, що і зумовлює актуальність дослідження.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/50122
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.docx20.25 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.