Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52824
Назва: Визначення порога смакової чутливості до хлориду натрію при проведенні популяційних досліджень
Інші назви: Determination of gustatory thresholds tо sodium chloride ву investigation of different groups of population
Автори: Фатула, М. І.
Дата публікації: 2000
Видавництво: Видаництво УжДУ
Бібліографічний опис: Фатула, М. І. Визначення порога смакової чутливості до хлориду натрію при проведенні популяційних досліджень / М. І. Фатула // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Медицина / голов. ред. А. С. Головацький; відпов. за вип. В.І.Русин. – Ужгород : Ліра, 2000. – Вип. 11. – С. 196–199. – Бібліогр.: с. 199 (8 назв). – Рез. рос., англ.
Серія/номер: Медицина;
Короткий огляд (реферат): The gustatory thresholds to sodium chloride were determined in two groups of population. The population of the main group live in such specific geological conditions where they daily take with water and food surplus sodium chloride (20-25 g). The control group takes а normal quantity of sodium chloride ( І О g daily). It is determined that the gustatory threshold to sodium chloride in the main group is considerably lower as in the control group. This may bе one of the reasons that the consumption of sodium chloride in the main group is considerably higher in comparison with the population of the control group.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1h-a3U2hWqdSI6AeYhhXTgZylgZ4G-NQr/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/52824
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 11 - 2000

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка Мед.11.2000.pdf216.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.