Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Title: | Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі |
Authors: | Січка, Іван Іванович |
Keywords: | управління проєктами, готельно-ресторанний бізнес, результат, контроль, інструменти |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Приватне підприємство "Інвазор" |
Citation: | Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі : методичні рекомендації для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування». ». — упоряд.: І. Січка, рецен.: М. Пітюлич, О. Чакій. — Ужгород : ПП «Інвазор», 2024. — 35 с. |
Abstract: | Формування у здобувачів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проєктів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проєкту ,завершення та управління проєктами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проєктами та особливостей управління проєктною командою. |
Type: | Text |
Publication type: | Методичні рекомендації |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР УП В ГРБ 2024.docx | 100.64 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.