Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Название: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі
Авторы: Січка, Іван Іванович
Ключевые слова: управління проєктами, готельно-ресторанний бізнес, результат, контроль, інструменти
Дата публикации: 2024
Издательство: Приватне підприємство "Інвазор"
Библиографическое описание: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі : методичні рекомендації для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування». ». — упоряд.: І. Січка, рецен.: М. Пітюлич, О. Чакій. — Ужгород : ПП «Інвазор», 2024. — 35 с.
Краткий осмотр (реферат): Формування у здобувачів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проєктів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проєкту ,завершення та управління проєктами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проєктами та особливостей управління проєктною командою.
Тип: Text
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МР УП В ГРБ 2024.docx100.64 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.