Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Назва: | Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі |
Автори: | Січка, Іван Іванович |
Ключові слова: | управління проєктами, готельно-ресторанний бізнес, результат, контроль, інструменти |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Приватне підприємство "Інвазор" |
Бібліографічний опис: | Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі : методичні рекомендації для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування». ». — упоряд.: І. Січка, рецен.: М. Пітюлич, О. Чакій. — Ужгород : ПП «Інвазор», 2024. — 35 с. |
Короткий огляд (реферат): | Формування у здобувачів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проєктів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проєкту ,завершення та управління проєктами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проєктами та особливостей управління проєктною командою. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР УП В ГРБ 2024.docx | 100.64 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.