Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Назва: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі
Автори: Січка, Іван Іванович
Ключові слова: управління проєктами, готельно-ресторанний бізнес, результат, контроль, інструменти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Приватне підприємство "Інвазор"
Бібліографічний опис: Управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі : методичні рекомендації для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою « Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування». ». — упоряд.: І. Січка, рецен.: М. Пітюлич, О. Чакій. — Ужгород : ПП «Інвазор», 2024. — 35 с.
Короткий огляд (реферат): Формування у здобувачів компетентностей щодо системи теоретичних основ ключових галузей знань з управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів ініціювання, планування змісту та тривалості проєктів, виконання, моніторингу ,контролю ходу виконання проєкту ,завершення та управління проєктами , а також методів оцінки ефективності реалізації проекту з урахуванням ризиків , що виникають при управлінні проєктами та особливостей управління проєктною командою.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/58570
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР УП В ГРБ 2024.docx100.64 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.