Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62784
Title: Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.
Other Titles: Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.
Authors: Ніколаєва, Анна
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: тренди, інновації, ресторанний бізнес
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет ім. І. Франка
Citation: Ніколаєва А., Корсак Р. Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі. Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології. Збірник матеріалів І-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції. Львівський національний університет ім. І. Франка, 2024. С. 76-79.
Abstract: В останні роки існує тенденція зміни споживачами своїх вимог щодо ресторанного обслуговування. Тому підприємства мають використовувати сучасні технології для покращення задоволення клієнтів, сервісу та ефективності управління. Розуміння та впровадження нових трендів дозволяє ресторанам привертати нових клієнтів та утримувати вже існуючих. Дослідження сучасних трендів дозволяє ресторанам розробляти стратегії розвитку, які враховують майбутні потреби ринку та споживачів.
Description: Ресторанне господарство є одним з найперспективніших та зростаючих секторів економіки. Споживчий попит на заклади громадського харчування зростає з кожним роком, тому розвинені країни світу надають великого значення розвитку, вдосконалення та впровадження інноваційних технологій у сферу громадського харчування. При умові введення продуманих та якісних ідей у бізнес вони здатні збільшити кількість клієнтів та рівень їх задоволення, вартість одного замовлення, а також підняття рівня конкурентоспроможності та загальної прибутковості ресторану. Це пов’язано з тим, що інновації – результати науки, які втілені в реально існуючі речі та процеси і дозволяють людству переходити на новий більш якісний рівень розвитку та існування.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62784
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.