Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62784
Название: Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.
Другие названия: Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.
Авторы: Ніколаєва, Анна
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: тренди, інновації, ресторанний бізнес
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет ім. І. Франка
Библиографическое описание: Ніколаєва А., Корсак Р. Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі. Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології. Збірник матеріалів І-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції. Львівський національний університет ім. І. Франка, 2024. С. 76-79.
Краткий осмотр (реферат): В останні роки існує тенденція зміни споживачами своїх вимог щодо ресторанного обслуговування. Тому підприємства мають використовувати сучасні технології для покращення задоволення клієнтів, сервісу та ефективності управління. Розуміння та впровадження нових трендів дозволяє ресторанам привертати нових клієнтів та утримувати вже існуючих. Дослідження сучасних трендів дозволяє ресторанам розробляти стратегії розвитку, які враховують майбутні потреби ринку та споживачів.
Описание: Ресторанне господарство є одним з найперспективніших та зростаючих секторів економіки. Споживчий попит на заклади громадського харчування зростає з кожним роком, тому розвинені країни світу надають великого значення розвитку, вдосконалення та впровадження інноваційних технологій у сферу громадського харчування. При умові введення продуманих та якісних ідей у бізнес вони здатні збільшити кількість клієнтів та рівень їх задоволення, вартість одного замовлення, а також підняття рівня конкурентоспроможності та загальної прибутковості ресторану. Це пов’язано з тим, що інновації – результати науки, які втілені в реально існуючі речі та процеси і дозволяють людству переходити на новий більш якісний рівень розвитку та існування.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62784
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.