Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821
Title: | Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. |
Other Titles: | Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Годя, Іван Михайлович |
Keywords: | Устаткування, технології, готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Вид-во УжНУ «Говерла» |
Citation: | 2. Корсак Р., Годя І. Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.283-288. |
Abstract: | Сучасні технології та устаткування мають велике значення для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи з кількох ключових причин. По-перше, вони відображають останні тенденції та стандарти у сфері гостинності, дозволяючи здобувачам отримати актуальні знання та навички, необхідні для успішної кар'єри. Наприклад, використання сучасних систем управління готельним бізнесом допомагає збільшити ефективність обслуговування та підвищити задоволення клієнтів |
Description: | Сучасне устаткування дозволяє здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» отримувати практичний досвід роботи з сучасними інструментами та технологіями ще під час навчання, що підвищує їхню конкурентоспроможність на ринку праці. Розуміння та вміння працювати з таким обладнанням робить фахівців з готельно-ресторанної справи більш підготовленими до викликів, які можуть виникнути в їхній майбутній професійній діяльності |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821 |
ISBN: | 978-617-7825-86-8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р., ГОДЯ І. - ЗНАЧЕННЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ.pdf | 999.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.