Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821
Title: Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.
Other Titles: Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Keywords: Устаткування, технології, готельно-ресторанна справа
Issue Date: 2024
Publisher: Вид-во УжНУ «Говерла»
Citation: 2. Корсак Р., Годя І. Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.283-288.
Abstract: Сучасні технології та устаткування мають велике значення для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи з кількох ключових причин. По-перше, вони відображають останні тенденції та стандарти у сфері гостинності, дозволяючи здобувачам отримати актуальні знання та навички, необхідні для успішної кар'єри. Наприклад, використання сучасних систем управління готельним бізнесом допомагає збільшити ефективність обслуговування та підвищити задоволення клієнтів
Description: Сучасне устаткування дозволяє здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» отримувати практичний досвід роботи з сучасними інструментами та технологіями ще під час навчання, що підвищує їхню конкурентоспроможність на ринку праці. Розуміння та вміння працювати з таким обладнанням робить фахівців з готельно-ресторанної справи більш підготовленими до викликів, які можуть виникнути в їхній майбутній професійній діяльності
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821
ISBN: 978-617-7825-86-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.