Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66625
Назва: | КУЛЬТУРА ОБСЛУГОВУВАННЯ У РЕСТОРАНАХ: СТАНДАРТИ ТА ПРАКТИКИ |
Інші назви: | КУЛЬТУРА ОБСЛУГОВУВАННЯ У РЕСТОРАНАХ: СТАНДАРТИ ТА ПРАКТИКИ |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Ключові слова: | культура, послуги, стандарти, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Корсак Р., Гуштан Т. КУЛЬТУРА ОБСЛУГОВУВАННЯ У РЕСТОРАНАХ: СТАНДАРТИ ТА ПРАКТИКИ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 242-245. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність дослідження культури обслуговування у ресторанах обумовлена кількома ключовими факторами, що впливають на успішність та конкурентоспроможність підприємств у цій галузі. По-перше, висока якість обслуговування є важливою складовою клієнтського досвіду, яка безпосередньо впливає на задоволеність та лояльність відвідувачів. В умовах зростаючої конкуренції на ринку ресторанних послуг, здатність створити унікальний та позитивний досвід для клієнтів стає вирішальною перевагою. |
Опис: | Актуальність дослідження культури обслуговування у ресторанах обумовлена кількома ключовими факторами, що впливають на успішність та конкурентоспроможність підприємств у цій галузі. По-перше, висока якість обслуговування є важливою складовою клієнтського досвіду, яка безпосередньо впливає на задоволеність та лояльність відвідувачів. В умовах зростаючої конкуренції на ринку ресторанних послуг, здатність створити унікальний та позитивний досвід для клієнтів стає вирішальною перевагою. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66625 |
ISBN: | 978-617-8487-33-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р., ГУШТАН Т._КУЛЬТУРА ОБСЛУГОВУВАННЯ У РЕСТОРАНАХ_ СТАНДАРТИ ТА ПРАКТИКИ.pdf | 400.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.