Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66676
Title: | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК |
Other Titles: | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК |
Authors: | Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Keywords: | управління, персонал, готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Посвіт |
Citation: | Гуштан Т. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК. Розвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 206-208. |
Abstract: | Управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі є однією з ключових складових успішного функціонування та розвитку підприємств цієї галузі. Сучасні реалії диктують необхідність ефективного менеджменту, який зосереджений на мо-тивації та розвитку співробітників, оскільки саме людські ресурси є основою якісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів. У цій сфері персонал безпосередньо впливає на рівень сервісу, репутацію закладу та лояльність відвідувачів. |
Description: | Кваліфікований персонал також відіграє важливу роль у залученні іноземних ту-ристів. Вони володіють іноземними мовами, знають культурні особливості різних країн та здатні адаптуватися до потреб різноманітних клієнтів. Це сприяє формуван-ню позитивного іміджу країни на міжнародному ринку та підвищенню її привабливості як туристичного напрямку. Мотивовані працівники сфери гостинності постійно праг-нуть до саморозвитку та вдосконалення своїх навичок, що підвищує якість послуг та задоволення клієнтів. Вони також активно впроваджують сучасні технології та інно-ваційні підходи в свою роботу, що дозволяє зробити туристичні продукти більш дос-тупними та зручними для широкої аудиторії |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66676 |
ISBN: | 978 -617 -8487 -33 -1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т. _ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ_МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК.pdf | 390.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.