Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094
Title: | Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Keywords: | КРОС-КУЛЬТУРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет, 2024 |
Citation: | Корсак Р.В., Гуштан Т.В. Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі.Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024. – С. 451-452. |
Abstract: | Сучасний крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі адаптується до глобалізації та культурної різнорідності, що посилюється. У даний час галузь стикається з рядом нових завдань та можливостей, пов'язаних з культурними відмінностями гостей та персоналу |
Description: | Сучасні тенденції крос-культурного менеджменту у готельно-ресторанній сфері сприяють створенню міжнародноорієнтованого та гнучкого середовища, в якому культурні відмінності розглядаються як актив. Цей підхід допомагає покращити якість обслуговування, мінімізувати непорозуміння та зміцнити репутацію бізнесу. Впровадження крос-культурної комунікації та інклюзивних принципів роботи з персоналом підвищує стійкість та конкурентоспроможність готелів та ресторанів в умовах глобального ринку та євроінтеграції |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р., ГУШТАН Т. _КРОС-КУЛЬТУРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 291.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.