Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094
Title: Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
Other Titles: Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: КРОС-КУЛЬТУРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Issue Date: 2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет, 2024
Citation: Корсак Р.В., Гуштан Т.В. Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі.Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024. – С. 451-452.
Abstract: Сучасний крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі адаптується до глобалізації та культурної різнорідності, що посилюється. У даний час галузь стикається з рядом нових завдань та можливостей, пов'язаних з культурними відмінностями гостей та персоналу
Description: Сучасні тенденції крос-культурного менеджменту у готельно-ресторанній сфері сприяють створенню міжнародноорієнтованого та гнучкого середовища, в якому культурні відмінності розглядаються як актив. Цей підхід допомагає покращити якість обслуговування, мінімізувати непорозуміння та зміцнити репутацію бізнесу. Впровадження крос-культурної комунікації та інклюзивних принципів роботи з персоналом підвищує стійкість та конкурентоспроможність готелів та ресторанів в умовах глобального ринку та євроінтеграції
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.