Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094
Назва: | Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Ключові слова: | КРОС-КУЛЬТУРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет, 2024 |
Бібліографічний опис: | Корсак Р.В., Гуштан Т.В. Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі.Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024. – С. 451-452. |
Короткий огляд (реферат): | Сучасний крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі адаптується до глобалізації та культурної різнорідності, що посилюється. У даний час галузь стикається з рядом нових завдань та можливостей, пов'язаних з культурними відмінностями гостей та персоналу |
Опис: | Сучасні тенденції крос-культурного менеджменту у готельно-ресторанній сфері сприяють створенню міжнародноорієнтованого та гнучкого середовища, в якому культурні відмінності розглядаються як актив. Цей підхід допомагає покращити якість обслуговування, мінімізувати непорозуміння та зміцнити репутацію бізнесу. Впровадження крос-культурної комунікації та інклюзивних принципів роботи з персоналом підвищує стійкість та конкурентоспроможність готелів та ресторанів в умовах глобального ринку та євроінтеграції |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68094 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р., ГУШТАН Т. _КРОС-КУЛЬТУРНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 291.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.