Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73146
Название: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Другие названия: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Авторы: Перец, Віктор
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: глобалізація, готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2025
Издательство: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Перец В., Корсак Р. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.228-232
Краткий осмотр (реферат): Глобалізація значно впливає на готельно-ресторанну індустрію, створюючи як нові можливості, так і серйозні виклики для підприємств цього сектора. З одного боку, вона сприяє впровадженню передових технологій, спрощує міжнародне співробітництво та підвищує стандарти якості обслуговування. З іншого боку, зростаюча конкуренція, необхідність постійних інвестицій в інновації та адаптація до вимог ринку, що змінюються, вимагають від готельно-ресторанних підприємств гнучкості та стратегічного планування.
Описание: Глобалізація висуває нові вимоги до готельноресторанного бізнесу, створюючи як виклики, так і перспективи його розвитку. Впровадження інновацій, модернізація обладнання, покращення підготовки кадрів та розвиток військово-патріотичного туризму здатні підвищити конкурентоспроможність українських підприємств на міжнародному рівні. Важливу роль у цьому процесі відіграє євроінтеграція, яка відкриває нові можливості для співробітництва та залучення інвестицій.
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73146
ISBN: 978-617-554-489-1.
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.