Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73146
Назва: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Інші назви: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ
Автори: Перец, Віктор
Корсак, Роман Володимирович
Ключові слова: глобалізація, готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2025
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Перец В., Корсак Р. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2025. С.228-232
Короткий огляд (реферат): Глобалізація значно впливає на готельно-ресторанну індустрію, створюючи як нові можливості, так і серйозні виклики для підприємств цього сектора. З одного боку, вона сприяє впровадженню передових технологій, спрощує міжнародне співробітництво та підвищує стандарти якості обслуговування. З іншого боку, зростаюча конкуренція, необхідність постійних інвестицій в інновації та адаптація до вимог ринку, що змінюються, вимагають від готельно-ресторанних підприємств гнучкості та стратегічного планування.
Опис: Глобалізація висуває нові вимоги до готельноресторанного бізнесу, створюючи як виклики, так і перспективи його розвитку. Впровадження інновацій, модернізація обладнання, покращення підготовки кадрів та розвиток військово-патріотичного туризму здатні підвищити конкурентоспроможність українських підприємств на міжнародному рівні. Важливу роль у цьому процесі відіграє євроінтеграція, яка відкриває нові можливості для співробітництва та залучення інвестицій.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/73146
ISBN: 978-617-554-489-1.
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.