Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 119 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
11
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-07-26
ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Зарубіна, Антоніна
;
Демчук, Людмила
2022-10
State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine
Prokopenko, Tetiana
;
Zatsepina, Nataly
;
Domyshche-Medyanyk, Alla
;
Kryvenkova, Ruslana
2022
State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for Ukraine
Sira, Evelina
;
Prokopenko, Tetiana
;
Zatsepina, Nataly
;
Domyshche-Medyanyk, Alla
;
Kryvenkova, Ruslana
;
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Технологія продукції ресторанного господарства
Корсак, Роман Володимирович
2022
Шляхи залучення готельно-ресторанної інфраструктури в організацію історико-культурних заходів
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2021
Роль готельно-ресторанної індустрії в організації подієвих заходів на Закарпатті
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
Discover
Author
35
Корсак, Роман Володимирович
24
Попик, Мар'яна Михайлівна
19
Кіш, Галина Вікторівна
19
Січка, Іван Іванович
14
Годя, Іван Михайлович
14
Шулла, Роман Степанович
4
Малец, Віктор
3
Нагорняк, Галина Степанівна
3
Повідайчик, Оксана Степанівна
3
Сіра, Евеліна Олександрівна
.
next >
Subject
14
туризм
13
готельно-ресторанний бізнес
6
ресторанне господарство
5
ресторан
4
tourism
4
гостинність
4
готельний бізнес
4
логістика
4
ресторанні послуги
4
страхування
.
next >
Date issued
51
2020
38
2021
30
2022
Publication type
46
Стаття
20
Методичні рекомендації
20
Тези до статті
8
Препринт
5
Дисертація
5
Інша текстова публікація
3
Кваліфікаційна робота
2
Книга, підручник
2
Навчальний посібник
2
Студентська стаття
.
next >
Has File(s)
119
true