Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети
Факультет туризму та міжнародних комунікацій
Кафедра міжнародних комунікацій
Кафедра туризму
Кафедра туристичної інфраструктури та сервісу
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Тип публікації
Has File(s)
Містить
Дорівнює
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022-03
Методичні матеріали для організації практичної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
Коваль Людмила Олександрівна
2022
ОСНОВИ ВИКОРИСТАННЯ ТУРИСТИЧНО- РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТЕРИТОРІЙ
Машіка, Ганна Василівна
;
Пригара, Ольга Василівна
2022
Технологія продукції ресторанного господарства
Січка, Іван Іванович
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Сіра, Евеліна Олександрівна
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна
Корсак, Роман Володимирович
;
Годя, Іван Михайлович
2022
Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Екстремальні різновиди туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»
Кривенкова, Руслана Юріївна
;
Пригара, Ольга Василівна
2022
Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Державне управління туристичною галуззю» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»
Кривенкова, Руслана Юріївна
2022
Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Екологічний туризм та туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»
Пригара, Ольга Василівна
;
Кривенкова, Руслана Юріївна
Перегляд
Автор
3
Кривенкова, Руслана Юріївна
3
Пригара, Ольга Василівна
3
Січка, Іван Іванович
1
Годя, Іван Михайлович
1
Данилюк, Вікторія Олегівна
1
Коваль Людмила Олександрівна
1
Коваль, Людмила Олександрівна
1
Корсак, Роман Володимирович
1
Машіка, Ганна Василівна
1
Сіра, Евеліна Олександрівна
.
далі >
Тема
3
туристичні ресурси
2
tourist potential
2
туристична галузь
1
public administration
1
Tourism
1
геотуризм
1
державне управління
1
екологічний маршрут
1
екологічний туризм
1
екстремальний туризм
.
далі >
Has File(s)
11
true