Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
Title: Посібник Ресторатора
Other Titles: ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК РЕСТОРАТОРА
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Малец, Віктор
Годя, Іван Михайлович
Keywords: ресторан, ресторанні послуги, ресторанне господарство
Issue Date: 2020
Publisher: Карпатська вежа
Abstract: ЗМІСТ ПЕРЕДМОВА ВІД АВТОРІВ....................................................................... 4 РОЗДІЛ 1. СТАНДАРТ РЕСТОРАНУ…………………….……...……... 5 РОЗДІЛ 2. РЕСТОРАННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ (ROOM SERVICE) – СТАНДАРТИ……………………………………………….. 16 РОЗДІЛ 3. СЛУЖБА РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НОМЕРІВ……………………………………………………………………. 21 РОЗДІЛ 4. ТЕХНОЛОГІЧНІ КАРТИ ДЛЯ МЕНЮ ROOM SERVICE..................................................................................................... 39 РОЗДІЛ 5. МІНІ - БАР СЕРВІС………………………………………….... 57 РОЗДІЛ 6. BAR…………………………………………………................… 59 РОЗДІЛ 7. ОБСЛУГОВУВАННЯ ШВЕДСЬКОГО СТОЛУ: СНІДАНОК, БІЗНЕС-ЛАНЧ.................................................................... 70 РОЗДІЛ 8. СТАНДАРТИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ГОСТЕЙ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ ……………………………………………………. 84 РОЗДІЛ 9. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЯ………..…………………………………….…… 104 РОЗДІЛ 10. ВИДИ СТОЛОВОГО ПРИЛАДДЯ………….……………… 112 РОЗДІЛ 11. РОБОТА З СИСТЕМОЮ MICROS....................................... 128 РОЗДІЛ 12. КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕСТОРАТОРА….…… 140 СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНИХ ДЖЕРЕЛ…........................................... 143
Description: Посібник, який Ви тримаєте у руках – це наша спроба систематизувати теоретичні та практичні знання із ресторанного сервісу. У ньому викладені наукові напрацювання викладачів кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського національного університету та професійний досвід ресторатора – співавтора зазначеного видання В. Мальця. Сподіваємося, що такий науковий «симбіоз» теоретичного та практичного знання буде сприяти більш якісному засвоєнню інформації, а спосіб її подачі авторами зробить складний матеріал легким у сприйнятті.
Type: Text
Publication type: Книга, підручник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/45981
ISSN: ISBN 978-966-8269-57-8
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПОСІБНИК.pdf386.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.