Аналітично-порівняльне правознавство. Вип. 3 2022 : [61] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 61
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Участь громадськості у законодавчому процесі Республіки Азербайджан: сучасний стан правового регулювання та перспективи подальшого розвитку законодавстваАбдуллазаде Фюрган Шірали огли
2022Компетенція Президента Республіки Польща щодо охорони її суверенітету, незалежності і територіальної цілісностіМарчук, М. І.; Коломієць, Ю. М.
2022До питання кримінальної відповідальності за правопорушення, вчинені з мотиву ненавистіПанькевич, В. М.; Сухоребра, Т. І.
2022Цивільно-правові засади здійснення особистих немайнових прав релігійними організаціямиМенджул, Марія Василівна; Рогач, Олександр Янович
2022Природно-правове регулювання суспільних відносин в період війниРоманова, А. С.
2022Гуманізм як філософсько-правова категорія в умовах формування нової парадигми в правіГромовчук, Мирослава Володимирівна; Бєлов, Дмитро Миколайович
2022Місце міжнародного парламентського союзу в процесі еволюціонування парламентаризмуГребенюк, Д. О.
2022Генеза правового регулювання міграційного контролю в країнах ЄС та вплив на цей процес військового вторгнення рф на територію незалежної УкраїниГерич, Анатолій Йосипович
2022До питання сучасної структури окремої криміналістичної методикиЧердинцев, Ю. Г.
2022Закриття кримінального провадження у зв’язку із декриміналізацією кримінального правопорушення: аналіз рішення Конституційного Суду України у справі щодо презумпції невинуватостіТорбас, О. О.; Стоянов, М. М.; Завтур, В. А.
2022Ґенеза законодавства щодо реалізації права на ефективний засіб юридичного захисту на досудовому провадженні у кримінальному процесі УкраїниОсадчий, П.
2022Закон про зброю в Україні: воєнна необхідність чи вимога часу?Мельник, С. В.; Грецьких, О. В.
2022Проблеми дотримання права на свободу та особисту недоторканність під час кримінального провадженняЛазарева, Д.
2022Використання спеціальних економічних знань на досудовому розслідуванніКурман, О. В.
2022Особливості допиту свідка та потерпілого під час розслідування погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органуКобець, С. В.
2022Криміналістична характеристика створення та поширення контенту з вмістом дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем або технологійКниженко, С. О.
2022Освідування у кримінальному провадженні: основні проблеми та шляхи їх розв’язанняГрига, М. А.
2022Віктимологічні заходи запобігання кримінальним правопорушенням, що вчиняються відносно іноземцівЧхеідзе, Г. М.
2022Моніторинг способу життя суб’єктів декларування у системі заходів фінансового контролюСметаніна, Н. В.; Таволжанський, О. В.
2022Відповідальність за насильницьке зникнення у кримінальному законодавстві зарубіжних держав (через призму положень міжнародних договорів)Онишкевич, І. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 61
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed