Browsing by Author Сіра, Евеліна Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2022State Regulation of Tourism Development and Competition in the Tourism Industry: EU Experience for UkraineSira, Evelina; Prokopenko, Tetiana; Zatsepina, Nataly; Domyshche-Medyanyk, Alla; Kryvenkova, Ruslana; Сіра, Евеліна Олександрівна
2021Вдосконалення оцінки детермінант-фактору стратегічного розвитку регіональної економікиОгородник, Валерія Олегівна; Латинін, К.І.; Сіра, Евеліна Олександрівна
2017-10ВИДАТКИ БЮДЖЕТУ: ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬМакарович, Вікторія Костянтинівна; Сіра, Евеліна Олександрівна
2023Використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесіБанєва, І. О.; Сіра, Евеліна Олександрівна; Коваль, Олександр Дмитрович
2023Кривенкова Р. Ю., Сіра Е. О. Імперативи розвитку готельно-ресторанної індустрії в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи відновлення. Причорноморські економічні студії. 2023. Вип. 83. С. 40-44Кривенкова, Руслана Юріївна; Сіра, Евеліна Олександрівна
2016Методичні матеріали для забезпечення самостійної та індивідуальної роботи студентів з дисципліни: “Організація ресторанного господарства”Сіра, Евеліна Олександрівна
2016Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт бакалаврівМельник (Чир), Надія Вікторівна; Кіш, Галина Вікторівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Дацків, Ірина Євгенівна
2016Методичні рекомендації щодо написання та захисту дипломних робіт магістрівМельник (Чир), Надія Вікторівна; Кіш, Галина Вікторівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Дацків, Ірина Євгенівна
2020Методичні рекомендації щодо написання та захисту курcових робіт (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Носа, Богдана Михайлівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Фуртій, Володимир Володимирович
2016Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робітМельник (Чир), Надія Вікторівна; Кіш, Галина Вікторівна; Сіра, Евеліна Олександрівна; Дацків, Ірина Євгенівна
2018ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇВигівська, Ірина Миколаївна; Макарович, Вікторія Костянтинівна; Сіра, Евеліна Олександрівна
2018Оцінка вартості ресторану як цілісного майнового комплексуОгородник, Валерія Олегівна; Заславська, Ольга Ігорівна; Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна