Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 20 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі»Січка, Іван Іванович
2022Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2021Організація екскурсійної діяльностіКорсак, Роман Володимирович
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»Січка, Іван Іванович
2020Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугСічка, Іван Іванович
2022Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-рестораннаКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович