Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 30 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022ЗАВДАННЯ, МЕТА ТА ІНСТРУМЕНТИ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19Кіш, Галина Вікторівна; Шпіс, Нікіта Арпадович
2022Фактори регіонального розвитку та їх стратегічне управлінняКіш, Галина Вікторівна
2022УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)Кузан, Оксана
2022ВИКОРИСТАННЯ ЗАМКОВИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ РОЗМІЩЕННЯРусин, Петро
2022Вступ до фахуКорсак, Роман Володимирович
2022Додатки до звіту про проходження переддипломної практики на базі кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарстваТрусяк, Л
2022Монографія дисертації. УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКІ ВІДНОСИНИ У ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ЦЕНТРАЛЬНО-СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОНТЕКСТ СПІВПРАЦІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2022Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2022-10-20ОСОБЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ НАЛЕЖНОГО РІВНЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИЛобунець; Погребицький
2022-07-26ОСОБЛИВОСТІ ТУРИЗМУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУЗарубіна, Антоніна; Демчук, Людмила