Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Електронний репозитарій ДВНЗ "УжНУ"
Search
Search:
All of DSpace
Відкриті освітні ресурси
Навчально-наукові інститути
Наукова бібліотека УжНУ
Науково-дослідні інститути, центри та лабораторії
Факультети
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Publication type
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»
Січка, Іван Іванович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»
Січка, Іван Іванович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»
Січка, Іван Іванович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі»
Січка, Іван Іванович
2022
Технологія продукції ресторанного господарства
Січка, Іван Іванович
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2022
Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Січка, Іван Іванович
2020
Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі
Січка, Іван Іванович
2020
Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»
Січка, Іван Іванович
2020
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Січка, Іван Іванович
Discover
Subject
2
логістика
2
ресторанне господарство
2
страхування
2
туризм
1
готельне господарство
1
готельно-ресторанна сфера
1
готельні послуги
1
логістика в готельно-ресторанному...
1
логістика в туризмі
1
ресторане господарство
.
next >
Date issued
7
2020
3
2022
3
2024