Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 201-210 of 220 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯКорсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна; Годя, Іван Михайлович
2019ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЕКОЛОГІЧНИХ ГОТЕЛІВ НА ПРИКЛАДІ РАХІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТТЯКорсак, Роман Володимирович
2020ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯКорсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна; Годя, Іван Михайлович
2020ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ПЕРСОНАЛУ РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВАКорсак, Роман Володимирович; Кіш, Галина Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2018Організація екскурсійної діяльності.//Методичні рекомендації.Корсак, Роман Володимирович
2020-10Сертифікат курсу "Академічна доброчесність в університеті"Корсак, Роман Володимирович
2020-10СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2003Стан і перспективи українсько–чеського співробітництва (кінець ХХ–початок ХХІ ст.)Корсак, Роман Володимирович
2020Сучасні підходи використання тренінгових технологій в готельно-ресторанному бізнесі для управління персоналом.Корсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна
2010Трансформаційні процеси в Чеській Республіці 1993–1999 рр.Корсак, Роман Володимирович