Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 119 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовахТижук, Владислава Володимирівна
2020Стратегічні аспекти діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в україні в сучасних умовахСавляк, Богдана Василівна
2021Страхування ризиків в готельно-ресторанному бізнесі в УкраїніФомічова, Марта
2022УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «САЛАМАНДРА»)Кузан, Оксана
2022ВИКОРИСТАННЯ ЗАМКОВИХ КОМПЛЕКСІВ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ РОЗМІЩЕННЯРусин, Петро
2021Препринт робочої програми Вступ до фахуКорсак, Роман Володимирович
2022Вступ до фахуКорсак, Роман Володимирович
2022Додатки до звіту про проходження переддипломної практики на базі кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарстваТрусяк, Л
2022Монографія дисертації. УКРАЇНСЬКО-ЧЕСЬКІ ВІДНОСИНИ У ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСАХ ЦЕНТРАЛЬНО-СХІДНОЇ ЄВРОПИ: ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОНТЕКСТ СПІВПРАЦІ (2000-2012 рр.)Корсак, Роман Володимирович
2020Додатки. Використання сучасних методів підбору персоналу в готельно-ресторанному бізнесі.Корсак, Роман Володимирович