Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 131 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2023Методичні рекомендації щодо написання та захисту курсових робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація /1015Travel, tourism and leisure» освітньо-професійної програми «Туризм»Машіка, Ганна Василівна; Пригара, Ольга Василівна
2020МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Туризм»Габчак, Наталія Францівна; Ханас, Уляна Ярославівна
2015Робоча програма. «Державне та регіональне управління туризмом».Корсак, Роман Володимирович
2018Організація екскурсійної діяльностіКорсак, Роман Володимирович
2021Організація екскурсійної діяльностіКорсак, Роман Володимирович
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович