Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2016Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2022ЗАВДАННЯ, МЕТА ТА ІНСТРУМЕНТИ АНТИКРИЗОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19Кіш, Галина Вікторівна; Шпіс, Нікіта Арпадович
2020Рестораний сервіс: стандартиКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в готельно-ресторанному господарстві»Січка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович
2021Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в умовах соціально-економічної трансформації українського суспільстваКорсак, Роман Володимирович
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"Корсак, Роман Володимирович