Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 28 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Формування культури ресторанного обслуговуванняКорсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна; Годя, Іван Михайлович
2020Організація роботперсоналу ресторанного підприємстваКорсак, Роман Володимирович; Кіш, Галина Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2022Методичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2022Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-рестораннаКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2022Шляхи реформування готельно-ресторанної та туристичної індустрії України після отримання статусу кандидата у члени ЄСКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2023-06HISTORICAL “PHENOMENON” OF CZECHOSLOVAK HOSPITALITY AND TOURISM AS AN EXAMPLE OF DEVELOPMENT OF HOTEL AND TOURISM INDUSTRY DURING THE INTERWAR PERIODКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2022ШЛЯХИ ЗАЛУЧЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В ОРГАНІЗАЦІЮ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ЗАХОДІВКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2023Рекламно-інформаційна діяльність у готельному бізнес.Годя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Бірман, Ерік
2023Роль цифрових технологій в ресторанному бізнесіГодя, Іван Михайлович; Корсак, Роман Володимирович; Шубер, Дмитро