Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2020-10СПОСОБИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020Рестораний сервіс: стандартиКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2022Шляхи залучення готельно-ресторанної інфраструктури в організацію історико-культурних заходівКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2021Роль готельно-ресторанної індустрії в організації подієвих заходів на ЗакарпаттіКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020Формування культури ресторанного обслуговуванняКорсак, Роман Володимирович; Колісник, Галина Миколаївна; Годя, Іван Михайлович
2020Організація роботперсоналу ресторанного підприємстваКорсак, Роман Володимирович; Кіш, Галина Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2022Методичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2022Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-рестораннаКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович