Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 70 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІІльницький, Василь; Корсак, Роман Володимирович
2024Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексахКорсак, Роман Володимирович; Годя
2024Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузіКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна
2024Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в УкраїніКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі УкраїниСакаль, Тетяна; Корсак, Роман Володимирович
2024Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.Ніколаєва, Анна; Корсак, Роман Володимирович
2024The Role of State Support in the Development of the Hotel and Restaurant Business in the Context of Crisis Phenomena and Eurointegration ProcessesГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2024Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.Корсак, Роман Володимирович
2024Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.Корсак, Роман Володимирович; Сіра, Евеліна Олександрівна