Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 101-110 of 119 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"Корсак, Роман Володимирович
2021Сучасні технології обслуговування у ресторанному господарстві Дніпропетровської областіРегер, Вікторія
2020Туристичний потенціал та інфраструктура Богемії у період Першої республіки.Фуртій, Володимир
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Логістика в туризмі»Січка, Іван Іванович
2020Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугСічка, Іван Іванович
2022Методичне видання з підготовки до державного іспиту для здобувачів другого магістерського рівня вищої освіти напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: СТАНДАРТИКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2022Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-рестораннаКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2020Посібник РесторатораКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович