Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 530
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2024 | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ОСВІТІ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ | Корсак, Роман Володимирович |
2024-04 | ПОДВІЙНЕ БРОНЮВАННЯ ЯК ОДИН З МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ДОХОДІВ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ | Кіш, Галина Вікторівна |
2024 | Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвитку | Кіш, Галина Вікторівна |
2024 | Особливості цінових стратегій як фактору підвищення конкурентоспроможності підприємств в готельній індустрії | Кіш, Галина Вікторівна |
2024 | РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович |
2024 | ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЧЕХІЇ | Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Професійна підготовка фахівців у готельно-ресторанній справі: сучасні тенденції та інноваційні методи. | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна |
2024 | Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі .. | Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2024 | Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. | Корсак, Роман Володимирович; Сіра, Евеліна Олександрівна |
2024 | Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2024 | Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців. | Корсак, Роман Володимирович |
2024 | The Role of State Support in the Development of the Hotel and Restaurant Business in the Context of Crisis Phenomena and Eurointegration Processes | Гуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі. | Ніколаєва, Анна; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузі | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна |
2024 | Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі України | Сакаль, Тетяна; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в Україні | Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна |
2024 | Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2024 | Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах України | Корсак, Роман Володимирович |
2024 | ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІ | Ільницький, Василь; Корсак, Роман Володимирович |
2024 | Даниш Ю., Корсак Р. Проблеми залучення готельно-ресторанної інфрастируктури у військово-подієві заходи | Даниш, Юліана; Корсак, Роман Володимирович |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 530