Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [530] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 530
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ОСВІТІ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ: НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИКорсак, Роман Володимирович
2024-04ПОДВІЙНЕ БРОНЮВАННЯ ЯК ОДИН З МЕТОДІВ ПІДВИЩЕННЯ ДОХОДІВ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВКіш, Галина Вікторівна
2024Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвиткуКіш, Галина Вікторівна
2024Особливості цінових стратегій як фактору підвищення конкурентоспроможності підприємств в готельній індустріїКіш, Галина Вікторівна
2024РОЛЬ ІННОВАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ЯК ЧИННИКА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Годя, Іван Михайлович
2024ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ: ДОСВІД УКРАЇНИ ТА ЧЕХІЇКорсак, Роман Володимирович
2024Професійна підготовка фахівців у готельно-ресторанній справі: сучасні тенденції та інноваційні методи.Корсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна
2024Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі ..Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.Корсак, Роман Володимирович; Сіра, Евеліна Олександрівна
2024Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2024Готельно-ресторанна освіта у ХХІ столітті: ключові аспекти та перспективи підготовки фахівців.Корсак, Роман Володимирович
2024The Role of State Support in the Development of the Hotel and Restaurant Business in the Context of Crisis Phenomena and Eurointegration ProcessesГуштан, Тетяна Вікторівна; Корсак, Роман Володимирович
2024Сучасні тренди та інновації у ресторанному бізнесі.Ніколаєва, Анна; Корсак, Роман Володимирович
2024Корсак Р.В., Гуштан Т.В., Кашка М.Ю. Сучасні тенденції підготовки фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як чинник підвищення конкурентоспроможності галузіКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна; Кашка, Марія Юріївна
2024Сакаль Т., Корсак Р. Проблеми підготовки спеціалістів у готельно-ресторанному секторі УкраїниСакаль, Тетяна; Корсак, Роман Володимирович
2024Корсак Р., Гуштан Т. Аналіз організації готельно-ресторанної освіти в Чеській Республіці: можливості та перспективи для впровадження в УкраїніКорсак, Роман Володимирович; Гуштан, Тетяна Вікторівна
2024Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексахКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2024Корсак Р. Готельно-ресторанна освіта: використання європейського досвіду у навчальних програмах УкраїниКорсак, Роман Володимирович
2024ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІІльницький, Василь; Корсак, Роман Володимирович
2024Даниш Ю., Корсак Р. Проблеми залучення готельно-ресторанної інфрастируктури у військово-подієві заходиДаниш, Юліана; Корсак, Роман Володимирович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 141 по 160 из 530
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed