Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 103
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі | Січка, Іван Іванович |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
2022 | Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Сіра, Евеліна Олександрівна |
2022 | Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | Січка, Іван Іванович |
2022 | Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності" | Корсак, Роман Володимирович |
2021 | Організація екскурсійної діяльності | Корсак, Роман Володимирович |
2022 | Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович |
2022 | Стандарти готельного обслуговування | Корсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович; Малец, Віктор |
2020 | Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг | Січка, Іван Іванович |
2022 | Технологія продукції ресторанного господарства | Січка, Іван Іванович |
2021 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах» | Кіш, Галина Вікторівна |
2021 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент у туризмі» | Кіш, Галина Вікторівна |
2021 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» | Кіш, Галина Вікторівна |
2021 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» | Кіш, Галина Вікторівна |
2021 | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства» | Кіш, Галина Вікторівна |
2021 | Людський потенціал підприємницької діяльності | Кубіній, Наталія Юріївна; Мікловда, Василь Петрович; Кубіній, Володимир Володимирович; Завадяк, Роман Іванович; Шандор, Федір Федорович |
2020-04 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ | Годя, Іван Михайлович |
2018 | Організація екскурсійної діяльності | Корсак, Роман Володимирович |
2020 | Рестораний сервіс: стандарти | Корсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович |
2020 | Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» | Січка, Іван Іванович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 103