Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу : [103] Collection home page

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 103
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесіСічка, Іван Іванович
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів 1-го (бакалаврського) рівня вищої освіти другого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Ресторанний креатив: методичне видання для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-рестораня справа» галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Сіра, Евеліна Олександрівна
2022Методичні рекомендації з дисципліни «Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі» для здобувачів 2-го (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа». Галузь знань 24 «Сфера обслуговування»Січка, Іван Іванович
2022Робоча програма навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності"Корсак, Роман Володимирович
2021Організація екскурсійної діяльностіКорсак, Роман Володимирович
2022Програма державного іспиту для випускників другого магістерського рівня напряму підготовки 241 «Готельно-рестораннаКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович
2022Стандарти готельного обслуговуванняКорсак, Роман Володимирович; Годя, Іван Михайлович; Малец, Віктор
2020Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послугСічка, Іван Іванович
2022Технологія продукції ресторанного господарстваСічка, Іван Іванович
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент у туризмі»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія»Кіш, Галина Вікторівна
2021Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного підприємства»Кіш, Галина Вікторівна
2021Людський потенціал підприємницької діяльностіКубіній, Наталія Юріївна; Мікловда, Василь Петрович; Кубіній, Володимир Володимирович; Завадяк, Роман Іванович; Шандор, Федір Федорович
2020-04МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ МАГІСТРІВГодя, Іван Михайлович
2018Організація екскурсійної діяльностіКорсак, Роман Володимирович
2020Рестораний сервіс: стандартиКорсак, Роман Володимирович; Малец, Віктор; Годя, Іван Михайлович
2020Методичні рекомендації з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»Січка, Іван Іванович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 103
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed